Skippar't

Va hemma idag från skolan. Tanken va att plugga och dra til BUP. Bupbajsanus kom jag iväg till men plugga hände ju bara inte. Glömde först bort de (!) sen så vare för lite ork. Älskar lathet och 0 motivation. Hehehehee.
Får inte i mig nån vettig middag heller. Mår bara illa hela tiden och får panik ont i magen, magkattren är nog tillbaka. Är dock livrädd att de ska blöda i magen igen så ska försöka stressa ner och så. Ångesten vägrar ju bara minska..... så jävla sämst. Har fått en höjd dos ändå. Hmm. Aja.
Ska fööööörsöka rita lite med tror nog att de inte kmr finnas så mkt ork till de heller men men får la försöka iaf och se vad som händish med de!

Indeed


Books

Det vart ju ingen vidare layout på mobil inlägget men skitsamma, jag blogga iaf! För kanske 5 min sen beställde jag hem en massa böcker, inte för någon speciell anledning alls vill bara ha nått och läsa ibland. Har sett alla filmer och serier som finns så får väll läsa lite istället innan sovdax! Älskar biografier och sånt så vart bara sånt, bl.a "I det tysta", "Skamfläck" (typ som en fortsättning på 14 år till salu) och "Inspärrad". As nice. Typsikt mig och ha så svårt och vänta. Kommer bah länga sönder efter alla böcker. Knas. Tyvärr valde jag cdon.com också, så jävla seg leverans. Aja, ska ner och gosa sönder med Precious och kanske Knoxville och vänta på bättre tider, Toooodeluuuoo

Iphone blogg

Ligger i soffan och softar (höhlhöhö) med min iphone och teven. Bloggar även ifrån den eftersom blogg.se har en app för er som missat.
Idag ska jag bara ligga "hemma" och dränka min ångest. Tänkte jag skulle börja blogga lite, nån som önskar nått spec ämne?


As we grow up, we don't lose friends. We just learn who our real ones are.


And here we go... once again





Förlåtförlåtförlåtförlåt. Glömmer fan bort och skriva här..... hehehehe..
Har haft jävligt mkt plugg och jävligt mkt privat stuffs som bara strular till'et! Men de e fan ingen ursäkt, dock en anledning?
Men igår festa/badajacuzzi/snacka/sov/drogut jag med Anna-Klara och Ella. Så jävla bäst är dom, finns fan inte sånna underbara människor. Herregud.. blir fan emotionell(?) av att tänka på dom. För övrigt vare så jäääääävlans trevligt och soft och bara skönt och bada jacuzzi, första gången i mitt liv jag göre och de va såååÅÅåååÅÅÅÅÅ värt asso! Tror vi bada i 3-4 timmar? Sen drog vi in och somna faktiskt, alla tre. Sov as gott. Godast på länge. Ella va så strong och gick upp vid 6 (!!!!!!!!) för att jobba i stallet och jag och Anna-Klara gick väll upp 12? och klaga som faen.... hehehehe... Åh. Tjejerna ♥

Taggad chey




Jag är taggad på cheeks som fan.
Jag är taggad på operationen mer än som fan (omjagfårdenhållallatummar?).
Jag är taggad på förändring som fan.
Kan man bah fixa. Men vissa saker måste fixas/hända innnan de andra kan fixas/hända. "Den som väntar på nått gott vänta aldrig för länge". Hoppas på inom ett år iallafall!




Should I?




Funderar på och dra ut ögonbrynspiercingen som sitter i just nu på vänster sida och dra in en 
piercingen i vänster och/eller höger kind istället? Ska lätt diskuteras med mamma iallafall.




To BAD for school





Om jag ska va ärlig så klarade jag inte av och gå till skolan idag. Har sån jävla skol ångest + magkatarr, så mamma
och jag bestämmde att jag skulle va hemma idag och gå imorgon. Har redan ångest inför de.......
Idag har jag bara tagit de lungt, förra veckan fick jag en ny telefon - iPhone 4 vit! Hade tidigare en iPhone 3GS som syster sitter och pillar med förtillfället. Beställde även hem nya underkläder idag. Shoppa underkläder är fan underskattat, as kul ju. Dock fanns de inte så jefla mkt snyggt så fick mer bli behövande grejer.




Blöta kattungar


Vaknade hur tidigt som hälst imorse, drog i mig frukost snacka med syrran och började rita lite.
Blev inga direkt snygga resultat. Skulle göra en pinupa i dödskalle/realtiskt form men gick mindre bra så gjorde ett sailor ankare istället. 
mamma drog iväg till affären och köpte katt schampoo så jag och syrran kunde bada dom. Fy uscha vad katter kan lukta asso. 
Ska försöka sätta i gång med skolan,eller borde börja sätta igång med de kan inte. Kan inte koncentrera mig och får ångest av att bara titta på de. 




With all the toys in the world, pepole choose feelings to play with.


Sorry once again



Förlåt för kassa uppdateringen men livet har inte redigt börjat rulla än asso.
Tar en dag i taget.

Imorn tänkte jag ta tag i skolarbete och rita lite, fylla ritboken på lite tomma sidor och sådära.
Ska dricka cola och fortsätta att må illa nu!

Ciao!






Saknar dig redan



Då var vi här igen,
du har lämnat spår på mina lakan, pafym på alla mina kuddar och en vit tshirt i min säng. 





RSS 2.0